| Kategoria: Dietetycy, sklepy zielarskie i inne

zosia

zosia

(07.08.13, 13:50)
Odpowiedzi: 8

zgłoś

Naturhouse. Dietetyka i żywienie w Białystok opinie

Co sądzicie o Naturhouse. Dietetyka i żywienie w Białystok? Czy warto korzystać z usług Naturhouse. Dietetyka i żywienie?

Adres:
Naturhouse. Dietetyka i żywienie
dr Białówny 7/1
Białystok
857435251

:)
  • :/
  • :(
  • :)
  • :*
  • :<
  • :0
  • :o
  • >:D
  • :d
  • :|
  • :x
  • ;)
  • ;(
  • :p
  • :s
  • >:d
  • :D
  • >:o
  • :]
  • :[
  • :P
  • >:|

Pozostało 4000 znaków

dodaj załącznik
Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych Odpowiedzi (8)
  • natalia
    ( 0  -  0 )
    0%
    natalia (07.08.13, 13:50)
    Ceny niezbyt wysokie. Mogę polecić. Jestem zadowolony.
  • gosia
    ( 0  -  0 )
    0%
    gosia (07.08.13, 13:51)
    Byłem tutaj i u konkurencji i powiem, że jakość i ceny podobne.
  • vika
    ( 0  -  0 )
    0%
    vika (25.08.13, 14:32)
    pomagają w chudnięciu, bo efekty są tylko ma się wrażenie, że to dieta, a nie suplementy, za które płacisz średnio 130 zł tygodniowo. Pani dietetyczka mówi "zapiszemy na ten tydzień suplement na redukcję tłuszczu" - sprawdzam na ich stronie, a to na odporność (inmunat), następnie mówię, że nie jem tyle ile zapisane jest w diecie bo tego zbyt dużo, więc dietetyczka proponuje dalszą redukcję wody a dostaję suplement hamujący łaknienie (Redunat Cr+Zn)- brak indywidualnego podejścia - lecą schematem i niestety nie wiedzą do jakich celów jest dany suplement - to trochę śmieszne bo wystarczy wejść na stronę naturhouse i przeczytać więc po co ta ściema. No ale efekty są, bo jestem na diecie :)
  • vika
    ( 0  -  0 )
    0%
    vika (25.08.13, 14:37)
    tylko moja opinia dotyczy Krakowskiej a nie Białówny
  • Renata
    ( 0  -  0 )
    0%
    Renata (27.08.13, 12:01)
    Witaj, nieco zadziwia mnie twój wpis viki, ponieważ jestem klientką Naturhouse w Białymstoku i jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi jak tez z efektów dietety (schudłam przez 2 miesiące 9 kg, gdzie wcześniej sama nie wytrzmywałam 2 tygodni). Panie Dietetyk są bardzo rzetelne i traktują kazdego bardzo indywidulanie. Moim zdaniem są naprawdę świetnymi fachowcami w swojej dziedzinie a przede wszystkim są dostępne, można w kazdej chwili zadzonić do NH i uzyskać odpwiedzieć na jakiekolwiek wątpliwości. Co do inmunatu to również go miałam, on jest i na wzmocnienie i na redukcje tłuszczu. O Redunacie nie wiem nic, może mówiłaś, że masz ochotę na słodycze, bądz przekąski. Ja osobiście polecam każdemu Naturhouse Białystok na Krakowskiej.
  • zainteresowana
    ( 0  -  0 )
    0%
    zainteresowana (16.09.13, 16:46)
    pod wskazany numer telefonu - otrzymałam informację "nie ma takiego numeru" czyżby Naturhouse na Białówny 7/1 nie istniało? tylko Krakowska ?
  • gość
    ( 0  -  0 )
    0%
    gość (06.01.14, 08:23)
    Hej
    Zawsze niedowieżałam że dietetyk pomaga ;-( Postanowiłam z ciekawości spróbować z darmowej wizyty i tak się zaczeło ;-) Chodzę od listopada na ul.Krakowską dieta ok nie trzeba poświęcać duużo czasu na gotowanie najważniejsze WagaSPADA !! ;-) A co do ceny można się dogadać na ile stać miesięcznie i panie przemiłe nie robią problemu dopasowują i zawsze się pytaja .POLECAM '-) >:D
  • gość
    ( 0  -  0 )
    0%
    gość (13.01.14, 13:42)
    ja chodzę tam od połowy września i efekt to -10kg. czy można by to było osiągnąć samą dietą bez kosztownych suplementów? nie wiem. Wiem jednak, że jak płacę to szkoda mi napychać się jakimś świństwem dla chwilowej przyjemności, a cotygodniowe rozmowy z dietetyczką także motywują. dostałam też sporo smacznych przepisów, które na stałe wejdą do mojego jadłospisu i poznałam kilka trików i ciekawostek na temat tego co i jak jeść. A gdybym dodała do tego jakieś ćwiczenia... z grubej baby narodziłaby się białostocka Venus ;)
Zarejestruj sięZadaj pytanie

Inne z tej kategorii:

Kategorie

Sponsorowane

Najnowsze zdjęcia

Słowa kluczowe

Więcej

Eksperci / Dietetycy

Jak zostać ekspertem?
Jeżeli chcesz zostać ekspertem to skontaktuj się z nami pod adresem kontakt@dietasos.pl.